[開箱] 遲來的moto 360 open box

話說朋友買了後我被他的換表面工能吸引
所以我就中毒了
為了解毒我係ssp 搵到有moto 360 現貨仲要不太貴
所以我就入手了,入手後發現原來android wear 都幾多有用apps

不多講送上開箱(期實未影開箱前己玩了一陣

圖形的包裝

開箱la

我今次入手銀色,好靚〜〜

內面叉坐、火牛、說明書

同電話連接後用得了,原來的錶面都不錯

後面膠來的

轉了表面氣質提升(我幾鐘意呢個錶面好美

平時下畫面係關掉的

語音用法同ip siri 好像

main menu

cards

mini lancher 方便開apps(ware apps)

計數機要用起上來都幾方便 (ware apps)

月曆 (ware apps)

打電話用 (ware apps)

叉電時

按一下會變光

開關& call setting menu 用的制

錄光係check心跳的感應器

無線叉坐

9點用到20時 正常使用下能12-15小時

不過要升上新OS才能 4.4W.2

電話上所有通知會即時自動sync 上moto 360
所以不會miss任何信息包括

install wear bowers Apps 可以直接上網tim

期他錶面show

太多好正的錶面可以間中換下style

最方便係打電話

最方便係打電話
kellykk 發表於 2014-11-5 14:15

無錯,真係幾方便
仲有接電話&不聽電話都可係錶到做到

係幾型棍, 睇唔出係數碼野,

師兄買左幾銀, 幾耐叉次電。

係幾型棍, 睇唔出係數碼野,

師兄買左幾銀, 幾耐叉次電。
7olF. 發表於 2014-11-5 14:23

係因解像度夠高所以就禁睇上去一點都不像數碼
我買左密碼:@#*)

叉電0.3-0.5A 叉 30~1小時叉滿
叉電係勁快叉完的,moto 360 用qi 叉電
所以你可買Qi叉電尿袋來叉隻表

呢個面像真度最高

最後個幾個wear face 係乜名? 好型

最後個幾個wear face 係乜名? 好型
kellykk 發表於 2014-11-5 14:30

先係電話install facer.apk
再去呢到慢慢揀
http://facerepo.com/app/

先係電話install facer.apk
再去呢到慢慢揀
shal 發表於 2014-11-5 14:32

Thanks ching

回覆 7# shal

Facer.apk 係唔係play store HK$7.75 個個?

回覆  shal

Facer.apk 係唔係play store HK$7.75 個個?
kellykk 發表於 2014-11-5 14:42

yes play store 7.75 個個
當然你上google 搵下就有個apk 直接下載到