買韓水開盒要100!?

之前去買A870個時想試機
但係店員話因為新機開盒就要收100
咁姐係有問題我咪要硬食100!? (雖然個次最後無問題)
另外日水應該全部開盒解LOCK~應該5會有呢個問題?

之前去買A870個時想試機
但係店員話因為新機開盒就要收100
咁姐係有問題我咪要硬食100!? (雖然個次最後無問 ...
kenkenmy 發表於 2014-11-7 19:29

邊間?

去細舖買三星行機要俾晒錢先當面介開封條㖭,有幾奇

邊間?
yesgoua 發表於 2014-11-7 22:01

深之都一樓

去細舖買三星行機要俾晒錢先當面介開封條㖭,有幾奇
wukw 發表於 2014-11-7 22:02

佢都係收哂錢先介~但佢話因為部野未開過
新機要收多100

vega 有假封條,100蚊俾唔過
LG韓版都仲可以,起碼可以check首次connect server time

LG韓版都仲可以,起碼可以check首次connect server time ...
akitohk 發表於 2014-11-7 23:12

SOSAD個時已經比左
另外師兄可5可以講下去問邊度買水機??可以PM講下

LG韓版都仲可以,起碼可以check首次connect server time ...
akitohk 發表於 2014-11-7 23:12

點check?

SOSAD個時已經比左
另外師兄可5可以講下去問邊度買水機??可以PM講下
kenkenmy 發表於 2014-11-7 23:53

vega破產,LG F460唔給力
厘期無咩韓水值得買
我對上一部買韓水係8月買F460S,
買LG韓水搵是但一間有原封就可以了.
開左封就無邊間可推介,我有幾間未俾錢check機試過有問題,有一兩間未出過事,但我買既次數唔多
唔pm了,個一兩間都見過有版友話係黑店
(雖然厘度太多既得利益者搵食 正所謂斷人依食猶如殺人父母)

我只會話千萬不要先錢後貨,唔好怕阻人做生意,金晴火眼mode check半個鐘都可以

點check?
psphknxp 發表於 2014-11-8 00:04

入dialer 打5457#*型號#, 再按menu key

入dialer 打5457#*型號#, 再按menu key
akitohk 發表於 2014-11-8 00:07

即5457#*F460#, 按menu key

有無check開機次數/义電次數code?