Xperia Z3 單卡/雙卡

好似一樣價錢?

config完全一樣只係單卡/雙卡的分別?

咁即係無理由唔買雙卡喎, 係咪?

邊間買行貨最抵?

thanks

單卡版用到大陸中移動4G

雙卡(D6633)的 Standby Time 差鳥一截...
http://dl-developer.sonymobile.c ... 6653_D6616_WP_1.pdf

好似一樣價錢?

咁即係無理由唔買雙卡喎, 係咪 ...
askl 發表於 2014/11/10 00:18

單卡 -
LTE 700 / 850 / 900 / 1800 / 2100 / 2600
LTE 2300 TD-LTE
(1/3/5/7/8/28/40)

雙卡-
LTE 700/800/850/900/1700/1800/1900/2100/2600
(1/2/3/4/5/7/8/17/20)

雙卡基本上除TDD外全球通行,單卡嘅TDD 2300 (Band 40)只有中移動同3會係室內用。。。大陸TDD三間都係2500 (Band 41)

好似一樣價錢?

askl 發表於 10/11/2014 00:18

雙卡續航力少一截

單卡

好似一樣價錢?

askl 發表於 2014-11-10 00:18

單雙卡純粹睇你有冇需要啫,我自己用緊D6633,我認認相當長氣,我經常日幾先差一次電,差一次二十個鐘係閒閒地,仲要冇開長命MODE,所以話雙卡電冇咁㩒用係嘥氣。

雙卡續航力少一截
hahahalpc 發表於 2014-11-10 08:19

雙卡電幾大?

單卡電力又幾大?

雙卡續航力少一截
hahahalpc 發表於 2014-11-10 08:19

同時收兩條訊號,續航力肯定差d,但我自己都用緊d6633(雙卡),都已經夠晒長氣

用緊雙卡版,電池比之前大電量既butterfly  s 更耐用

via HKEPC Reader for Android