為什麼大行要平$1400幾個月?

啊~條你友之前個post 死都唔信大行過五千平千四,宜家check完先信。多d上黎hkepc forum 增長你d見識

只是玩開大陸機唔理貴機

via HKEPC Reader for Android
darkgrail 發表於 2014-11-14 08:49

唔知唔係問題, 但咁多人車輪出post咁話你知真相, 你都覺得我地全部昆緊你咁.....

最初平1400, 我諗住佢係果時零售額唔好, 條數計唔掂同責住好多貨(當時包括電子產品在內的零售額連跌6個月), 依家一直減, 可能見減完薄完多銷, 反正仲有水位, 而且如果你唔減, D客即刻去其他行家, 所以一直減.  我唔係銷售業, 只係無責任亂估.

好多年前大行買電話,全部有即減,只不過無而家噤多啫。
其實減價係好事,等玩家可以換機換得密啲

via HKEPC Reader for F350

細鋪冇得做
平大鋪幾百.乜都冇得送.卡都冇得用

細鋪冇得做
平大鋪幾百.乜都冇得送.卡都冇得用
龍王子文 發表於 2014-11-14 14:43

分分鐘幾百差額都冇...
    另外連兔仔台上台加約出機吸引力亦冇哂

分分鐘幾百差額都冇...
    另外連兔仔台上台加約出機吸引力亦冇哂
skywavez 發表於 2014-11-14 14:49

好似m8咁, 人仔台上台仲貴過大行.

d大鋪 , 又開始減 1400.00 蚊咩???

d大鋪 , 又開始減 1400.00 蚊咩???
wlai888 發表於 2014-11-14 16:40

唔係 "又開始",  係基本上 "冇停過"  (***除外)