有冇人試過拎過SONY Z ULTRA刷google 原裝rom

如題

如題
KEVIN0525 發表於 2014-11-20 14:36

香港版型號同 Google Play Edition 型號唔一樣,應該刷唔到喎。

刷到架⋯⋯xda 有rom dl

如果硬件一樣就能得哦!但係上google冇見佢嘅係統。

之前研究過d 鬼佬forum 好似都幾多問題, 我就唔敢刷la.

刷到架⋯⋯xda 有rom dl
KEVIN0525 發表於 2014-11-20 21:13

香港版支援 FDD-LTE 1800/2600MHz,GPE 版係少左一條頻,你肯定刷左冇問題?

香港版支援 FDD-LTE 1800/2600MHz,GPE 版係少左一條頻,你肯定刷左冇問題?
451KL 發表於 2014-11-21 00:08

以前用ZU個陣玩過GPe
印象中唔可以直刷factory image,但xda有modifier左既zip檔for c6833服用

以前用ZU個陣玩過GPe
印象中唔可以直刷factory image,但xda有modifier左既zip檔for c6833服用 ...
akitohk 發表於 2014-11-21 00:17

明白。咁師兄你知唔知 C6833 刷 GPE 後係咪可以收晒 FDD-LTE 1800/2600MHz 兩條頻?

明白。咁師兄你知唔知 C6833 刷 GPE 後係咪可以收晒 FDD-LTE 1800/2600MHz 兩條頻? ...
451KL 發表於 2014-11-21 00:26

唔肯定,我到依家都唔知點睇部機行緊band 3定行緊band 7
但刷左GPe都收到LTE的

唔肯定,我到依家都唔知點睇部機行緊band 3定行緊band 7
但刷左GPe都收到LTE的 ...
akitohk 發表於 2014-11-21 00:52

咁 C6833 + GPE 有冇問題?