想買 LG G3 Cat6, 有沒邊間相熟水貨店

如題,想買 G3 Cat 6. 因為沒有行貨,所以請問各位CHING有沒有相熟的鋪頭?大約乜野價位?

無咩邊間唔呃人,人地相熟唔=同你相熟

咁得人驚?
因為沒乜點買過水貨機,仲想睇吓有邊間會好少少……

咁得人驚?
kensonman 發表於 2014-11-25 14:19

淘寶可能仲好過香港D水貨鋪

咁得人驚?
kensonman 發表於 2014-11-25 14:19

水貨鋪入面應該係領域最好,話哂最大間係佢,不過D價錢不如買行貨好過

淘寶可能仲好過香港D水貨鋪
幸福小王子 發表於 2014-11-25 14:46

唔會掛…

唔會掛…
kensonman 發表於 2014-11-25 14:56

係呀,淘寶佢地好重視評分,評分高個D真係算少伏
我覺得比香港水貨鋪更穩陣,
佢地個支付寶又可以係幾日之內扣起D錢,如果你覺得件貨係呃人既,可以同淘寶投訴,佢地可以扣起你比佢筆錢先,之後比番你
香港個D,MK仔收左你錢,財到光棍手..............

唔會掛…
kensonman 發表於 2014-11-25 14:56

佢地個支付寶又可以係幾日之內扣起D錢,如果你覺得件貨係呃人既,可以同淘寶投訴,佢地可以扣起你比佢筆錢先,之後比番你
香港個D,MK仔收左你錢,財到光棍手..............
淘寶有個D咩韓國手機代購

佢地個支付寶又可以係幾 ...
幸福小王子 發表於 2014-11-25 15:08

咁CHING介唔介意PM你睇開邊間(我指淘寶內邊間 store....)?無言感激

買原封,check首次connect server time
5457#*460#,再按menu key

咁就理得佢黑定白店
同埋先錢後貨既都唔好買,我買幾部原封都係試到無問題先俾錢