明年手機64bit 4g ram

認手不買手機,等明年 64bit 高皆cpu 4g ram 才買, 原本想買nexus 6,但只是805 cup,又不是64 bit, 等…………明年才買

(由 HKEPC Android 手機版 發出)

認手不買手機,等明年 64bit 高皆cpu 4g ram 才買, 原本想買nexus 6,但只是805 cup,又不是64 bit, 等…… ...
bookie 發表於 2014-11-26 21:18

好似要2015年2nd half先有810, 好可能要等到9-10月先有機見街!

Sony 又話flagship model會一年先出一部, 如果1月出Z4下年Sony 唔會有810嘅旗艦機!(不過Sony一向都係用top model次一級cpu)

韓國牌子就會有! 不過泡菜機唔唔啱我!

4G RAM ?點用得晒?
我屋企部 PC 都係 4G RAM 咋!

現在只有三星note 4, 5433 flag ship 是64bit cpu, 但三星機已入了黑名單,維修措手有問題,過保,騙錢, 什麼小問題,都是換底版,其他低檔機,615就不考慮。等

4G RAM ?點用得晒?
我屋企部 PC 都係 4G RAM 咋!
storylai 發表於 2014-11-26 22:04

***機絕對用得晒

回復 5 #bookie

一切軟件問題,刷rom解決
一切體件問題,入水、人為,收錢換底板解決

***機絕對用得晒
akitohk 發表於 2014-11-26 22:10

哈哈...呢個有機

***機絕對用得晒
akitohk 發表於 2014-11-26 22:10

回覆 1# bookie

現在想買也買不到