[操作疑難] 新入手Butterfly 2 嚴重問題

小妹剛入手一部Butterfly 2 , 發現通話有很大的底噪, 而且打開揚聲器後聲音拆得很厲害, 請問各位用家是否有同樣問題? 定系部機本身就係咁?

我朋友部無咁樣 , 可能你果部要維修

正想叫老虎M7換呢部啊.....

回覆 2# 1388

已經換咗部機, 另外你知唔知邊度有個Dot View Cover 賣?

星際有賣

回覆  1388

已經換咗部機, 另外你知唔知邊度有個Dot View Cover 賣?
applle 發表於 2014-11-30 16:51

我上淘寶搵, 當然係雜廠啦, 用落完全冇問題! 20 人仔有交易, 超抵!

小妹剛入手一部Butterfly 2 , 發現通話有很大的底噪, 而且打開揚聲器後聲音拆得很厲害, 請問各位用家是 ...
applle 發表於 2014-11-30 01:17

any more C-Hing using this butterfly 2 found problems?
(the infa red is usful or not?(because e8 and 820 no nfc)
consider to buy it or G3 or ...others, any recommend?

any more C-Hing using this butterfly 2 found problems?
(the infa red is usful or not?(because ...
bdjoli 發表於 2014-12-19 16:14

E8有NFC
不過Butterfly 2同E8價錢唔爭得遠
買Butterfly 2好過

E8有NFC
不過Butterfly 2同E8價錢唔爭得遠
買Butterfly 2好過
ccchhhuuunnn 發表於 2014-12-19 16:24

我用緊e8, 滿意部機, 但都認為b2依家呢個價吸引過e8好多.  但注意b2係防水機, 會比m8, e8呢D非防水機細聲. 而且b2好似唔食大陸4G.

e8有NFC但冇紅外線.

我用緊e8, 滿意部機, 但都認為b2依家呢個價吸引過e8好多.  但注意b2係防水機, 會比m8, e8呢D非防水機細聲 ...
getterwing 發表於 2014-12-19 16:26

B2 有大陸4G, 不過HTC並無強調此功能。