想問下GPRO2和G2的聽歌和拍照那一台好點...最後出了GPRO2 靚價

想問下GPRO2和G2的聽歌和拍照那一台好點
現時GPRO2和G2個價很吸引...想出一台
還有G2跟機的耳機是不是和GPRO2一樣

還有想問下L24個拍照是不是好過GPRO2?

最後出了GPRO2 $2950(香港行貨).......這個價真系冇得投訴

兩部都差....

回復 1 #tykwok

唔怕大, 當然係G pro 2 啦, 聽歌一樣 24bit 192khz, quadbeat 2 耳機是千元級別耳機。 喇叭出到1w, 仲有3g ram, 可换電。 影相差不多。

via HKEPC Reader for Android

回復 tykwok

唔怕大, 當然係G pro 2 啦, 聽歌一樣 24bit 192khz, quadbeat 2 耳機是千元級別耳機。 喇叭 ...
louisney 發表於 2014-12-3 01:06

quadbeat 2 係千元級耳機 ? 唔好膠喇

quadbeat 2 係千元級耳機 ? 唔好膠喇
home1314 發表於 2014-12-3 11:11

http://www.ringhk.com/news2.php?id=7125

Biily 指 QuadBeat 2 以跟機耳機來講,音質算得上是超哂班,而這款耳機的特點是比較 Soft,跟 G2 是個不錯的配搭,能夠起到平衡的作用。如果要他評級的話,會覺得 QuadBeat 2 表現能媲美賣緊 HK$1000 的耳筒。

之前用公司機G2 聽歌,影相垃圾到嘔
唔知拎出街賣D機一唔一樣
LG D野賣點係平,MON靚,幼邊
其他野感覺上係將 ...
peterpanhi 發表於 2014-12-3 01:47

G2 d 色好準同埋有防手震我覺得好正WO影相. 係對焦堅慢

http://www.ringhk.com/news2.php?id=7125

Biily 指 QuadBeat 2 以跟機 ...
louisney 發表於 2014-12-3 15:22
條biily應該收左錢誇大 qb2只可以叫質素唔錯(免費黎講) 唔會拆聲, 但同過千無得比
完全無bass 音場唔夠闊 高音唔夠力水, 而且我帶上去好易甩-_-

隨便平價mx310/320 動鐵710都秒殺佢, 都係200~500蚊

G2個mon 偏冷色,係g2 睇即時影出尼的相,顏色好怪,係電腦睇唔覺

條biily應該收左錢誇大 qb2只可以叫質素唔錯(免費黎講) 唔會拆聲, 但同過千無得比
完全無bass 音場唔夠闊  ...
home1314 發表於 2014-12-3 16:12

如果真係千元質素, 應該好多人劏隻耳機出黎賣

利申: 未試聽過