得罪講句,好想三叔手機快D跌價

呢到講samsung 機好,盲俠們一律只會負評,講完

回覆  tangood

三叔係個價唔值姐,D功能好全面
peterpanhi 發表於 2014-12-3 02:19

講個價唔值 呢度 d 人講 HTC 個價仲唔值添 

如你咁講法 不如想全部牌子機 一個月後跌一半仲好 

見大家咁坦白,我都唔怕講,我都係三星FANS
功能佢好全面, s planner 好好用,夠清晰,未見其他牌子好過佢

但佢有衰既,出廠太多垃圾APPS,食晒位、RAM,
此外,價位離晒地,同 conf. 定價夠膽高人一截,
但賣街無耐就劈價,感覺賺到幾多得幾多,硬食你班心急買機人

而家大個仔,免得過都唔買第一水....
況且,佢既熱潮已過,嚟緊唔少機將行S5坐貨嘅宿命,等劈價,等穿 5K 買 note 4 dual sim

想平, 可以買日水 J

之前2200 買左部tab pro 8.4 真係好正,用料正D
唔洗再用LG D極限性價比cheap cheap 機
我希望2500-3000入部 ...
peterpanhi 發表於 2014-12-3 01:55

我呢頭二千幾買完g pad 8.3, 過幾日tab pro 8.4就減到呢個價

不過g pad 8.3其實唔太差.  反而我屋企人有部note 8.0, d電好似倒水咁, 好可怕.

我係預一年跌一半到啦,都唔過份A~
peterpanhi 發表於 2014-12-3 02:47 AM

一年跌30%就可以,一半就睇型號。

via HKEPC Reader for Android