傳LG G pro 可能比G系取代

http://news.heraldcorp.com/view. ... d=20141208110121_BL
暫時為止都冇G PRO 3 消息
有可能冇G PRO3
之前傳可能用自家CPU
最終會唔會出成謎,最快會係2015年2月15日發佈
希望唔會取消G PRO 3 ,起碼用S805,重推歐美市,一代有有係歐美賣,二代冇
只係知道,會係2月出G FLEX2

G 與 G PRO 我覺得最大分別只係有無電換, 既然 G3 已可換電, 取消 PRO 系列只出 G 系列問題不大

回復 2 #bbyubb

有大問題,G PRO 係用來打*** NOTE ,G系MON 唔夠大,唔夠打

Nexus 4 via HKEPC Android reader

回復 bbyubb

有大問題,G PRO 係用來打*** NOTE ,G系MON 唔夠大,唔夠打

Nexus 4 via HKEPC Android rea ...
199802 發表於 2014-12-9 07:30

轉大mon無難度

係,好大機會g4會係5.7"所以同g pro 會重叠。

via HKEPC Reader for Android

回覆 2# bbyubb

5.5' VS 5.9' 好大分別, 對我黎講

回覆  bbyubb

5.5' VS 5.9' 好大分別, 對我黎講
surrender 發表於 2014-12-9 10:34

符號錯了
每一代都會加大mon,到了G4 6" 也不奇

我工作係做關於手機既
如果同G3黎比
G Pro2 係香港既銷量唔太理想。(其他地方唔敢講)
G3賣廿隻都唔知有無一隻Pro 2。
LG Cut走Pro 3主打G4都唔出奇

期待....
http://www.youtube.com/watch?v=WY9A_nSqfgM

希望LG出有筆的旗艦機

我工作係做關於手機既
如果同G3黎比
G Pro2 係香港既銷量唔太理想。(其他地方唔敢講)
G3賣廿隻都唔知有無 ...
fathang2006 發表於 2014-12-9 11:02 AM

我見人用g3多過gp2.但應該係價錢問題,之前太接近。
不過我見人用lg多過Sony.

via HKEPC Reader for Android