想換手機 - 細機有得換電, 快快地

換手機 - 細機有得換電, 快快地

大陸牌子唔諗了,

大牌子, 係咪只有三星S5 S4 ? 我見S5賣三千尾四千頭行貨, 有無伏?

大陸牌子唔諗了,

大牌子, 係咪只有三星S5 S4 ? 我見S5賣三千尾四千頭行 ...
askl 發表於 2014-12-15 19:30

Sony xperia Z3 Compact

大陸牌子唔諗了,

大牌子, 係咪只有三星S5 S4 ? 我見S5賣三千尾四千頭行 ...
askl 發表於 2014-12-15 19:30
今年大部份大牌子可換電手機離不開LG ,SAMSUNG,NOKIA/MICROSOFT

見S5由5千幾至現在3千尾, 其實有無伏?

LG L24

820 mini

posted by mobile

見S5由5千幾至現在3千尾, 其實有無伏?
askl 發表於 2014-12-15 20:43

跌到落三千中已經買得過. 其實S5整體都ok, 至少解決左S4熱同倒水電的問題. 當然啦, S5個樣真係唔夠S4靚仔.

LG L24
hiace之男 發表於 2014-12-15 20:45

LG L24無得換電嫁

Sony Z3 compact, LG G2 F320

Sony Z3 compact, LG G2 F320
不OC的OC•illso 發表於 2014-12-15 23:21

Z3 compact cannot change battery, but its battery can use for long time. Korean edition G2 is a good choice, if you don't mind water goods.