[操作疑難] Note 4 Dalvik轉ART mode求教

我有部N910U,一直用緊Dalvik mode.而家想試吓玩ART mode.

請問各位ching,就咁轉ART mode跟住reboot?使唔使backup咗先........定係有d app係死症一定行唔到嘅呢?

Thx~~~~

note4就唔駛急啦,直接等5.0好過,5.0只行art mode

note4就唔駛急啦,直接等5.0好過,5.0只行art mode
whs 發表於 2014-12-19 11:44

Ching有道理!!!

我有部N910U,一直用緊Dalvik mode.而家想試吓玩ART mode.

請問各位ching,就咁轉ART mode跟住reboot?使唔使 ...
K_C_ 發表於 2014-12-19 11:41

想問下, NOTE 4 香港有幾多隻版本 ? 之前又話 CUT 左 16G, 最好 32G.
但昨日去街睇又有16G ????

咁唔通又要買水?

想問下, NOTE 4 香港有幾多隻版本 ? 之前又話 CUT 左 16G, 最好 32G.

咁 ...
bobopig 發表於 2014-12-19 13:32

N9100 Dual SIM 16G, N910U single SIM 32G

咁 ...
bobopig 發表於 2014-12-19 13:32

香港有2版本
N910U   單Sim卡, 三星自家CPU, 3G Ram 32G Rom
N9100   雙Sim卡, 高通805, 3G Ram 16G Rom

via HKEPC Reader for Z3 Dual

如果個ART mode用得好,一出廠就自動已經係ART mode 啦,使乜自己做"小白鼠"去用個ART mode呢?

除親生仔外,全部暫不建議行ART

回復 9 #cpk

Game 好多晤用到art

via HKEPC Reader for Oneplus CM11&CM12