近日外國人買OPO都是黃, 外國人近乎100%都話手上OPO是黃mon

近日外國人買都是黃, 你自己可以看到外國人近乎100%都話是黃mon, 而且CS是超PK唔會換話唔是問題. 那個forum是外國android developers無打手的.
http://forum.xda-developers.com/ ... 569531#post57569531

咁你係咪想講叫我地都唔好買?

451KL 發表於 2014-12-25 17:34

總有人中意黃黃地

總有人中意黃黃地
wdgann 發表於 2014-12-25 17:38

你係唔係其他品牌既打手,我唔知亦冇興趣知。但如果你係想叫人唔好買 OnePlus,咁你咪直接講囉。

屏幕偏黃早就唔係新聞,部機已經賣街大半年,我唔明你依家又拎出來講係為左乜?

上得呢個 Forum 既人,有新手亦都有累積一定經驗既玩家,用 Search 功能輸入 OnePlus,已經有唔少關於呢部機既討論。屏幕係咪偏黃、接唔接受到,亦都有唔少師兄早就表左態。

451KL 發表於 2014-12-25 17:34

佢呃post升lv  回覆完人地個post又開新post重複
    http://www.hkepc.com/forum/redir ... 99&pid=32840797

請報告樓主>"灌水"

小米萬歲, teemo darkgrail你滿意未?

你係唔係其他品牌既打手,我唔知亦冇興趣知。但如果你係想叫人唔好買 OnePlus,咁你咪直接講囉。

屏幕偏 ...
451KL 發表於 2014-12-25 17:58

唔是整個mon偏黃, 是mon下半到比較黃.

old news is so xxx...

唔是整個mon偏黃, 是mon下半到比較黃.
wdgann 發表於 2014-12-25 18:18

你對眼係咪有問題?我幾時講「整個屏幕」偏黃?

我頭先都講左用 Forum 既 Search 功能就會知道 OnePlus 有乜野問題。屏幕偏黃,大概位置起邊,早就有師兄 Report 左。

咁既然部機係有偏黃,講偏黃咪得囉。你要灌水,過去吹水王國果邊慢慢灌。

你對眼係咪有問題?我幾時講「整個屏幕」偏黃?

我頭先都講左用 Forum 既 Search 功能就會知道 OnePlus  ...
451KL 發表於 2014-12-25 18:48

你講野唔清唔楚