中港雙卡4G,FHD,性價比皇佳域S3 今天開售~~~

http://www.ejiayu.com/Product-19.html

性價比之王,講CONFIG,冇得輸
勁鍾意佢雙喇叭,
可惜尋日買左,F2 FHD,
睇下有冇師兄出手

颜色 黑色、白色 芯片 CPU:MT6752 八核64位 1.7Ghz
GPU:Mali-T760
Cortex-A53 28nm工艺 内存 标准版:2GB RAM+16GB ROM
高配版:3GB RAM+16GB ROM
DDR3 内存 屏幕 大小:5.5英寸
材质:IPS LTPS技术
分辨率:1920×1080
工艺:TOL OGS 全贴合
康宁大猩猩玻璃
多点触控,采用美国新思(Synaptics)公司全新触摸IC 摄像头 前置500万像素,CMOS光感器件来自三星 F2.4 84.33°广角
后置1300万像素堆栈式 SONY IMX214 F2.0 5P镜片
双闪光灯/自动对焦
网络 双卡双4G,支持移动4G\3G\2G;联通4G\3G\2G
GSM 850/900/1800/1900MHZ
WCDMA 900/1900/2100MHZ
TD-SCDMA 1900/2000
TDD-LTE( 频段B39 B40 B41)
FDD-LTE (频段B3 B7 B20)

两个micro sim卡槽

双频5G WiFi 802.11b/g/n/ac、Wi-Fi Direct 定位功能 支持GPS、北斗、GLONASS三种卫星定位系统 传感器 陀螺仪\距离\光线\重力\磁力感应器\霍尔开关 其他功能 NFC(仅高配版支持)
OTG
蓝牙
双麦降噪
内存扩展 支持外插内存卡,最大64G 电池 3000-3100mAH锂聚合物电池
可拆卸更换
操作系统 Android 4.4
出厂标配 主机、电池、充电器,数据线,保修卡
特色介绍 双立体声喇叭、超窄边框、铝合金金属机身支架 机身参数
长宽厚:152*75.5*8.9mm
重量:158g(含电池)

我諗無咩人買
個個等3gb ram

我諗無咩人買
個個等3gb ram
billy9172 發表於 2014-12-26 13:23

我都係咁諗~~~~~

回覆 2# billy9172

3GB  ver how much?

回覆  billy9172

3GB  ver how much?
fourseasons1723 發表於 2014-12-26 14:36

貴$100。

我諗無咩人買
個個等3gb ram
billy9172 發表於 2014-12-26 13:23

原本都係唸3GB,不過今日都多手Click咗……

回覆 6# mdws2002

CHING 買左, 等REPORT . TKS

回覆  mdws2002

CHING 買左, 等REPORT . TKS
fourseasons1723 發表於 2014-12-26 15:05

其實都仲未算係買咗。
我只係落咗單。
要等個fd返到屋企幫我俾埋錢先叫買咗。
因為我無大陸銀行帳戶,佢又唔可以用支付寶俾錢。
所以要搵個fd幫手……

幾時有3GB ver?

幾時有3GB ver?
eddy 發表於 2014-12-26 15:17

官方好似話下個月。