想問下LG G PRO 2 轉 G3 有冇伏?

Snapdragon 800 同 801 差好遠?
2260 MHz 2500 MHz 差好遠?

主要睇e兩樣
但G3解析度又高返,會唔會仲卡過G PRO 2

回覆 1# okt04125

G3 有5.0 g pro2 未必有

Snapdragon 800 同 801 差好遠?
2260 MHz 2500 MHz 差好遠?

主要睇e兩樣
但G3解析度又高返,會唔會仲卡過G ...
okt04125 發表於 2015-1-8 12:12

G3都lag過G2

轉G flex2,效能升級會大好多
G3 on screen 3D繪圖係比G2同G PRO2差
因為解像度約提升7成-8成
但GPU效能提升不足8成

S800 同s801差不了幾多,s801推2k唔係幾夠力。
用s805就差不多。

回覆  okt04125

G3 有5.0 g pro2 未必有
yeso123 發表於 2015-1-8 12:25 PM

這個不重要。thx

S800 同s801差不了幾多,s801推2k唔係幾夠力。
用s805就差不多。
a527692384 發表於 2015-1-8 01:12 PM

thx

gpro2 順過g3,但g3對焦快少少,同埋更新快
無謂換,除非心痕

我又係見g3 d858 平咗, 有啲想轉由 g pro 2 轉. 但係由g pro 2 轉 g3 又好似差唔多. 可能仲差咗. 除非你覺得g pro 2 好大部. 想換部細少少.

仲有覺得唔抵. 明明我出 g pro 2 嗰陣都有 g3 比我揀.

如果身痕想換機. 可能考慮返啲平機算數.

via HKEPC Reader for Android