[操作疑難] G3 Dual-LTE同普通G3是否無分別??

只係多左個插咭位??

Dual少好多band, 無無線充電

G3 Dual is thicker and heavier a little bit

Also options of color are less than G3

咁我買單咭好了,謝謝

Dual少好多band, 無無線充電
Brainstomer 發表於 2015-1-15 03:39

唔係 Dual 多啲 band 咩?

G3 Dual is thicker and heavier a little bit

Also options of color are less than G3
richard_tsang 發表於 2015-1-15 09:20

G3 Dual is 0.2mm thicker and 3g heavier.

用CSL 既話諗真D
而家CSL 個4G 900MHz 係黑洞黎, 入左去會有連接但隨時收唔到+打唔出電話兼上網勁勁勁慢(2G 速度咁滯)
單卡版有呢條頻, 雙卡版無, 唔洗煩呢樣野

用CSL 既話諗真D
而家CSL 個4G 900MHz 係黑洞黎, 入左去會有連接但隨時收唔到+打唔出電話兼上網勁勁勁慢(2G ...
ininin 發表於 2015-2-5 10:58

入5457 untick條band唔得?

入5457 untick條band唔得?
StAsh818 發表於 2015-2-5 11:19

行版唔係剩係得3845? 5457唔係韓版專有?

行版唔係剩係得3845? 5457唔係韓版專有?
akitohk 發表於 2015-2-5 11:22

我淨係用過韓水唔多清楚