轉貼 Project Ara gallery

http://www.droid-life.com/2015/0 ... the-modular-beauty/

Shut up and take my money!

必玩之作,我…等…你…

如果唔會大部過同mon size既一體機太多我會好有興趣

如果唔會大部過同mon size既一體機太多我會好有興趣
akitohk 發表於 2015-1-16 18:44

你身痕, 點會忍得住

你身痕, 點會忍得住
bobopig 發表於 2015-1-16 23:21

ARA 我buy個concept架,
起碼依家好多對唔同機既少不滿都有機會透過換component解決
(E.g. speaker, 電,相機,mon 質素)
但最後implement成點都係一個好重要既問題

我估計 Project Ara 做出黎 會比起現時既手機厚一倍都唔止

而且睇佢 d 圖 每款都好似就咁插入去就得 好似無得鎖死咁

將手機放係手袋背包 跑一陣後拎出黎 咦咦 CUP 甩咗喎 插返開機先 

ARA 我buy個concept架,
起碼依家好多對唔同機既少不滿都有機會透過換component解決
(E.g. speaker, 電 ...
akitohk 發表於 2015-1-16 23:25

我個人對ARA今年準備出的那個骨架興趣不大,反而下年那個就有點興趣,而且白老鼠....都是不要做了

我估計 Project Ara 做出黎 會比起現時既手機厚一倍都唔止

而且睇佢 d 圖 每款都好似就咁插入去就得  ...
別問我是誰 發表於 2015-1-16 23:39

不是有用磁石還是扣扣著嗎?

不是有用磁石還是扣扣著嗎?
Squall-Lucifer 發表於 2015-1-17 00:36

現在還未知 

最重要係比廠機平得多