[配件] 買左 LG G watch R 既 ching, 請用 mon 貼,唔係好似我咁就… : (

在出商場玻璃門時,剛剛隻門關緊,我又唔覺意,剛好隻左手想遞高推門,就被隻門既鋼把手下角碰到隻錶!就係咁就整花左個 mon,仲要係正中間!頂!

勸大家唔好唔貼呀

黑色底就唔覺,一白色就…
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

我買左 TB 既軟玻璃貼 (信佢係),買左 2 set,因為驚如果太軟、好易貼衰,都仲有 1 set spare 呀。

但原來又好易喔,唔算好軟,少少硬的,都好易貼,一下就搞掂左,好後悔冇早早買呀我而家

而家就多左 1 set (2張) 貼淨低左。
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

回復 1 #f16

我同你相反,我貼完玻璃貼之後,不小心張載玻璃貼既鐵罐碰落表面玻璃貼,即時測試玻璃貼硬度!!!
請問師兄你的表在長着 mon ,個 mon 進入省電模式時(即個 mon 變暗時)秒針會轉嗎?
我的表在這時候有好多古怪情况,不同表面有不同問題?

via HKEPC Reader for Android

唔係玻璃,係膠黎。

回復 f16

我同你相反,我貼完玻璃貼之後,不小心張載玻璃貼既鐵罐碰落表面玻璃貼,即時測試玻璃貼硬度!! ...
tcbyxo 發表於 2015-1-21 18:04

錶面在轉暗時,秒針是唔會郁的,多數為左省電

回覆 5# f16

Thanks you

貼左又唔係萬能既, 錫錶總之都係小心D

回復 7 #gigikkk000

手錶同手機唔同,手機用完袋落袋,手錶用完仲帶係手,真係好難被免碰撞。由其不是做文職,更加難被免。

via HKEPC Reader for Android

回復 gigikkk000

手錶同手機唔同,手機用完袋落袋,手錶用完仲帶係手,真係好難被免碰撞。由其是不是做文 ...
tcbyxo 發表於 2015-1-21 21:59

係呀,其實手錶真係好易碰撞到呀,我以前戴普通錶,行街時成是都同人碰錶架

Ching, 買左幾錢呀?