出ZENFONE 6

想問呢家出ZENFONE 6係唔係好不智???
想問下ZENFONE 6粒u 拍唔拍得住4核機???
衛訊冇得賣,想去3shop出..$1499

4核咩四核先atom 4核差好遠? 效能同snapdragon 600差唔多
2代就出細鋪應該會平d

街賣行多幾間都唔使1499,真係無必要係3出

街賣行多幾間都唔使1499,真係無必要係3出
schpeltor 發表於 2015-1-21 21:57

ching 街賣幾錢?
x撰,x訊都話冇晒貨...

4核咩四核先atom 4核差好遠? 效能同snapdragon 600差唔多
2代就出細鋪應該會平d
weirdoxlee 發表於 2015-1-21 21:34

ZENFONE 6 粒u雙核,拍得住snapdragon 600?
咁都幾ok...

wait for zenfone ver 2......will release soon

小弟都有樓主既想法,宜家買真係遲左。最衰就係zf2唔知幾時有,zf6又無減價。小弟決定忍手。
如果師兄要買,通街細鋪都有貨,再唔係a_k super outlet。牙石網都有貨,仲可以加$99買原裝flipcover。

更正ZF

via HKEPC Reader for Android

回覆 4# 131213

細舖一般做到1450咁上下,大舖最多都係賣正價

小弟都有樓主既想法,宜家買真係遲左。最衰就係pf2唔知幾時有,pf6又無減價。小弟決定忍手。
如果師兄要買 ...
kk313 發表於 2015-1-21 22:36

同意,唔知佢zenfone 2幾時有得買....pf2唔岩我,我有acer平板(acer a1-840)
我比較想要6寸機...
唔識牙石網點買,btw想見實機先買

回覆  131213

細舖一般做到1450咁上下,大舖最多都係賣正價
schpeltor 發表於 2015-1-21 22:47

細舖怕有返新機,同埋冇保。。