請問有冇人有印像, 新年前或新年後, 大鋪會唔會跑數. 電話有大優惠 ?

想問買電話.....唔會就一月前, 會就死都等埋.......

邊部?

posted by mobile

邊部?

posted by mobile
Cartesius 發表於 2015-1-24 13:14

NOTE 4, 因為呢部好小野送同減價. 企得好硬. 上台食貴 PLAN 唔值. 想用現有咭或去鴨記買儲值卡. 個個月換.

如果 G3 減左好多.
但胃訊送野小左, 感覺似加左價.
九月時買, 46XX 大約, 送多舊原裝電, 送無線叉座. 送爛鬼玻璃貼一張
而家 43XX 定 44XX, 變左無線叉座, 原裝電, 原裝 COVER, 三揀一, 爛鬼玻璃貼要 + 39.

遲左三四個月, 平左一二百, 但 CUT 左你個一個禮品. 即係冇乜平過.......破左 LG 插水個神話.
可能因為 1400 減到太勁, 一野跳左去半年後個價. 感覺唔同晒.

note4等下應該仲有空間
g3就難d

note4等下應該仲有空間
g3就難d
Cartesius 發表於 2015-1-24 15:14

想知多 D note 4野,但呢谷冇乜人用,打手又冇,連水貨集中討論都冇。

via HKEPC Reader for Android

係中移動客戶出g3,3680

Note4 個MON一斜小小就超藍,信號又收得一般,換過一部又係咁,用左幾日已經頂吾順,放鬼左

係中移動客戶出g3,3680
py120 發表於 2015-1-25 13:28
問過,用4G plan 就3680,限速plan就3980