小米高層香港爆料! 紅米2 香港版,上市有期!

http://www.eprice.com.hk/mobile/talk/4568/200914/1/

最主要係講
小米平板會係香港推出嗎?小米高層說會!  大約第一季左右。
現時香港有一家小米專門店,其實是小米跟 csl. 合作,由後者經營。但小米高層說,會係年中開設第一間自主的「小米之家」。

小米之家可能賣c台不會賣的東西如電視或淨化機等,不過當然不排除兼賣電話/平板/配件

想入手一部小米平板

小米之家可能賣c台不會賣的東西如電視或淨化機等,不過當然不排除兼賣電話/平板/配件 ...
cpk 發表於 2015-1-27 14:10

電視應唔會,要上門維修,佢部平版而家先來真係雞肋。

開米家都好,起碼啲人可以堂堂正正去X佢,唔駛X長沙灣班外判。

小米之家頂唔頂到香港的租都成問題.

之前MEIZU都頂唔順

小米之家頂唔頂到香港的租都成問題.

之前MEIZU都頂唔順
louisney 發表於 2015-1-27 15:13

除左APPLE, 單一品牌好難夠地鋪交租...... 三星都未必頂到, 之前沙田新城市都有間SONY專門店, 一樣頂唔到...... MEIZU 產品亦不多....獨沽一味想夠交租?

小米之家落地香港都99% 係樓上鋪

除左APPLE, 單一品牌好難夠地鋪交租...... 三星都未必頂到, 之前沙田新城市都有間SONY專門店, 一樣頂唔 ...
jojkwok 發表於 2015-1-27 15:39

工廠區地舖都得既

通常都係開係旺角
但唔知係地舖定上樓姐

電視應唔會,要上門維修,佢部平版而家先來真係雞肋。

開米家都好,起碼啲人可以堂堂正正去X佢,唔駛X長 ...
buynaka 發表於 2015-1-27 02:57 PM

平板都ok,今年買比開頭出平左200人仔,當遲買平幾舊。

via HKEPC Reader for Android

小米平板出咗咁耐 而家先話賣港?減返兩次價先講啦…
同16g未必夠用 64g又未減過價,老實講唔多吸引