[要有圖] Zenfone 6 大家分享下用咩套

[要有圖] Zenfone 6 大家分享下用咩套

貼圖
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

支持下啦

邊度多款簡

我用呢款土豪金配紅色機, 幾唔錯 !

我用呢款土豪金配紅色機, 幾唔錯 !
countryboy 發表於 2015-2-4 23:34

我唔中意佢中間穿左個洞又冇膠片
我中意呢隻套,但zenfone6冇。。

原廠皮套最靚,又唔會變厚,不過真係幾貴

原廠皮套最靚,又唔會變厚,不過真係幾貴
weirdoxlee 發表於 2015-2-5 00:04

ask $190
原廠皮套 一跌落地就真係gg...後面完全打真軍

ask $190
原廠皮套 一跌落地就真係gg...後面完全打真軍
131213 發表於 2015-2-5 00:08

我上淘寶買的,個時$200連玻璃貼,
都有試過淘$20假野唔夠一個月d皮脫落,字又退色
原廠野貴係貴得有道理,so far用左3個月咩事都無(係d邊位黑左),用1-2年應該唔成問題,最緊要係隻紅靚(我好重視外貌 )
上淘寶見個價都有keep住降,下次買(希望到時部手機還健在)應該會平好多

我上淘寶買的,個時$200連玻璃貼,
都有試過淘$20假野唔夠一個月d皮脫落,字又退色
原廠野貴係貴得有道理 ...
weirdoxlee 發表於 2015-2-5 00:20

用緊呢幾隻~