請問邊到仲有ZENFONE 6 Display睇?

會唔會好厚和重?
通話會唔會好細聲?

THANK YOU 同埋買水貨係唔係會平D?

THANK YOU

回覆 1# nathan888

黃金個 d 應該有, btw部機已經好平...咁都要買水貨 (水貨都唔會有平應該/呢部野應該無人走水貨,完全無肉食,點會有人走)

尼部機冇肉食點會有display, 兇澤店員連價錢都唔知要去問收銀.

回覆  nathan888

黃金個 d 應該有, btw部機已經好平...咁都要買水貨 (水貨都唔會有平應該/呢部野應 ...
weirdoxlee 發表於 2015-2-12 13:57

唔知道呀嗎...我見係香討果度都講買水貨

早幾個月前去兇澤幫朋友買部5寸,
Sales就話得一千零一部,再問幾時有貨或其他分店有冇貨等等.
只係答你一句唔知.
如果唔係個朋友趕住坐飛機就一定唔買.
上星期直接上官網買ZF6比屋企人用,
上午order, 下午6點幾送貨.

會唔會好厚和重?
通話會唔會好細聲?

THANK YOU 同埋買水貨係唔係會平D? ...
nathan888 發表於 2015-2-12 13:36

會唔會好厚和重?     唔會!!
通話會唔會好細聲?  通話唔細聲,鈴聲細聲d!!
ask 西九中心有display!! $1499
用左幾個星期,冇lag,電力一天絕對冇問題,只係叉電慢(大約3:30hr,因為得1.2V output)
ching入呢個post傾啦
http://www.hkepc.com/forum/viewthread.php?tid=2097847
my zenfone 6

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

ASK多數有DISPLAY

ASK多數有DISPLAY
kumagarden 發表於 2015-2-13 20:44

ASK CWB冇DISPLAY