買E7好定note3好,比些意見我

电訊數碼,
e7 LTE $2798 (新款)
note 3 $3298  (過氣机皇)
相差伍百

电訊數碼,
e7 LTE $2798 (新款)
note 3 $3298  (過氣机皇)
相差伍百
mcwdicky 發表於 2015-2-14 14:46
買NOTE 3 ,LA
N3好過E7好多,起碼可以換電

買NOTE 3 ,LA
N3好過E7好多,起碼可以換電
199802 發表於 2015-2-14 02:57 PM

師兄,咁G3好D定note好D(电碼價)
而家E7 note3 G3呢3部予盾考慮中。。。

N3 唔好買, 伏機. 要買買水貨.

N3 唔好買, 伏機. 要買買水貨.
bobopig 發表於 2015-2-14 07:01 PM

師兄鶴?

師兄鶴?
mcwdicky 發表於 2015-2-14 07:32 PM

師兄:點伏法?水貨韓版会好嗎?日版我就不考慮

師兄:點伏法?水貨韓版会好嗎?日版我就不考慮
mcwdicky 發表於 2015-2-14 19:34

首先呢部機影相唔掂. 所以N4改善左好多. 但可惜N3太差, N4 冇乜人理.
二來, 港版得 16G, 日同韓都係 32G.
不過港版影相冇聲. 睇你需唔需要.

睇下你港版係幾錢上台價.
但日版單頻都好似係 二千幾. 一樣插咭. 但更新未必多.
韓版支援中文, 更新又快, 兩電, 叉座, 但影相有聲. 但都好似係三千頭.
內置 16G 好重要. 當然你話你冇乜 APPS 裝, 夠用就冇問題.

但如果你唔係一定要支筆. 咁去 G3 好過.
一來冇乜咁大, 二來幼邊, 一隻手拎舒服 D.
又係 2K芒, 又有內置 32G. 都可以上到 5.0.

如果你好耐換一次機. 梗係換一部好小小, 起碼而家LG 旗艦.
但同價你只係買 *** NOTE 既上一代.

E7 LTE 聽都未聽過, 不魚置評.

1280 x 720 pixels~ E7唔洗諗!

(E7都有我想要嘅野架,就喺貪佢大MON都夠輕,)
N3見師兄咁講我又窒咗窒。
G3其實我都喜欢,但行2K怕好快冇電

g3 on screen有3個鐘
你預2粒電夠用1日