[操作疑難] 想問買htc 820好定買820S好?謝謝回覆

那個性價比高些?謝謝

820S無港版,大陸官方店都停售了
電池倒水快

電池倒水快
小伙子 發表於 2015-2-21 10:14 AM

唔係喎電碼有820s上台$2398

via HKEPC Reader for Android

電池倒水快
小伙子 發表於 2015-2-21 10:14

820S 使用中,  一日一充足夠使用

唔好買所有用MTK CPU嘅HTC機,包括820s. 因為所有HTC嘅MTK CPU機都唔會有完整嘅Sense界面,只係喺原生Android嘅基礎上加入BlinkFeed launcher,用落差好遠。

C兄。820s安兔兔跑多少7
另你買820s時。有否考慮820呢。
謝謝

謝謝
ivannwk 發表於 2015-2-21 12:32

唔知喎, 電話用落順就得啦, 跑多少分都係心裡安慰
之前用moto g 原生 KitKat 得1g ram  仲順過好多機

謝謝
ivannwk 發表於 2015-2-21 12:32
41xxx分

(Sent from HKEPC iPhone app)

唔好買所有用MTK CPU嘅HTC機,包括820s. 因為所有HTC嘅MTK CPU機都唔會有完整嘅Sense界面,只係喺原生Andro ...
kelvinhin 發表於 2015-2-21 12:30

820S有full Sense
得310同616先唔係full Sense
關佢低階事, 唔關MTK事