有咩抵玩機推薦

而家用緊部L22
我覺得日係機真系吾錯,特別外型上,性價比都吾錯
但呢排沒咩留意水機
趁有利是錢想新年換過新機,吾系用完就沒錢

想換果部新既手機. budget 2k左右
吾介紹推薦二手

而家用緊部L22
我覺得日係機真吾吾錯,性價比都吾錯
但呢排沒咩留意水機
趁有利是錢想新年換過新機,吾系用 ...
laisy1294 發表於 2015-2-21 23:04

既然你禁中意日系
禁不如就l24 upgrade 一個model 啦
最近雖然貴左d 都係 2350度
唔會貴得去邊

而家用緊部L22
但呢排沒咩留意水機
趁有利是錢想新年換過 ...

l22呢個價位冇得升級架喇
l24淨係升左個mon咁濟,反而慢左

via HKEPC Reader for Android

而家用緊部L22
但呢排沒咩留意水機

既然你鐘意日系,不如留意下真正既日系機,睇下邊部岩心水
304sh, 302sh嗰d其實都幾正,你要睇實機圖先明
唔知點解而家興cg衰過真身,你睇l22個官網圖就知

既然你鐘意日系,不如留意下真正既日系機,睇下邊部岩心水
304sh, 302sh嗰d其實都幾正,你要睇實機圖先明 ...
gserli 發表於 2015-2-22 07:40

但係佢得 2k budget wor

而家用緊部L22
但呢排沒咩留意水機

ZU

下星期個部zenfone 2?