新一代山寨4G手机真系玩家恩物 .

国内一线山寨品牌手机改善了不少 ,最近都好彩无听到有火灾或爆炸了 .
至于个价钱真系上至$4xxx 下至$7xx 都有 , 真是你要实惠又有 , 中价亦得 , 唔需要吓吓唔系亚叔就系罪大 , 一系猪猪 , 学某师兄话一样 , 如果识选择就真的豆腐价钱烧鹅味道 .
多谢山寨的存在 , 令一些人可以平平地有得加入4G大家庭 .

利申 : 近日于HKEPC交易广场曾放出第一部全新山寨手机 .

但你攞住大陸山寨機去社交就大喎。你返到大陸比D亲戚知你用山寨機更加。。。

多選擇,真心令消費者得益,但真心要識得揀先好,好多虧機同好機差唔多價。

但你攞住大陆山寨机去社交就大喎。你返到大陆比D亲戚知你用山寨机更加。。。 ...
fireeye 发表于 2015-2-22 13:14

哈哈哈哈 , 我真人不露相 , 所以我系路相就真系非真人嘛 , 袋内本来无一物 , 何处有烦忧 ? 哈哈哈哈 , 呵呵呵呵 .

个人认为识得用一般一定用正品山寨 .

哈哈哈哈 , 我真仁不路相 , 所以我系路x就真系非真人嘛 , 袋內本來無一物 , 何處有煩憂 ? 哈哈哈哈 , 呵 ...
ja8 發表於 2015-2-22 13:30

一時殘體一時正體,你真仁不路相,我d大陸親戚朋友全都 iPhone,我那羅白頭機

回覆 1# ja8

家人同工作上既嘢我都係用返iPhone,AN機好多APP都要過份既權限要求。我只會用o黎同一般人聯繫。

(建議你轉返曬咗用繁體寫嘢好d, 費事煩)

但你攞住大陸山寨機去社交就大喎。你返到大陸比D亲戚知你用山寨機更加。。。 ...
fireeye 發表於 2015-2-22 13:14

我見到好多上市公司主席都有用小米, 唔通又會比人睇唔起咩

回覆 6# bbsen

我用水貨聯想A830 , 自從更新後就係咁時繁時簡 , (我全部都係打繁體字的) , 都係時候換過部4G新機了 , 多謝師兄提醒 .