跪求巴打介紹日本ANDROID機

遲下會過東京, 想入部白rom機返香港用
希望巴打可以介紹

你知唔知有sim lock,要當地人幫手先解到,如果唔係你都係俾錢淘寶d人整架咋

via HKEPC Reader for Android

話說五月份日系手機會SIM UNLOCK

http://www.hkepc.com/forum/viewthread.php?tid=2156680

fanendor 發表於 2015-2-26 09:32

你唔係佢客戶既話, 佢冇義務幫你unlock

你知唔知有sim lock,要當地人幫手先解到,如果唔係你都係俾錢淘寶d人整架咋

via HKEPC Reader for Androi ...
gserli 發表於 2015-2-26 06:47

但係白ROM 機唔係已經解咗咩??

fanendor 發表於 2015-2-26 09:32

5月份實行左至算啦,更何況到時仲邊度有而家既平機比你買丫!

而家因為LOCK 左SIM 至 蝕住比客用賺台費,到時要幫客unlock就一定要機價啦,仲邊有平機輸出

5月份實行左至算啦,更何況到時仲邊度有而家既平機比你買丫!

而家因為LOCK 左SIM 至 蝕住比客用賺台費,到 ...
NeTZoO 發表於 2015-2-26 15:27

解鎖還解鎖,合約還合約,唔係解左lock就賺唔到台費既
docomo一早有解鎖啦,都唔貴得去邊

via HKEPC Reader for Android

sharp 個部無框機好正咁喎.

回覆 8# biohata

SHARP 個部邊度有賣?