係咪我見識少?原來唔係部部an機都support otg?

我真係見識少

聽講而家有啲高階機都唔支援otg
利申:唔知邊部

via HKEPC Reader for Android

係  

via HKEPC Reader for Android ...
losiukit1 發表於 2015-3-1 14:54

Htc820s

係  

via HKEPC Reader for Android ...
losiukit1 發表於 2015-3-1 14:54

Nexus 6 夠高階啦,一樣唔支援  

回覆 4# imax
用ES唔得?

回覆  imax
用ES唔得?
cpk 發表於 2015-3-1 15:30

我冇哩部機,只係睇最新胃信本書標明唔用得 otg  

Nexus 6 夠高階啦,一樣唔支援  

imax 發表於 2015-3-1 15:26

所以我咪話唔知邊部囉
btw,我見有啲外國youtuber插隻micro USB頭嘅手指落去用到喎?定還是兩樣嘢係完全無關係

所以我咪話唔知邊部囉  
btw,我見有啲外國youtuber插隻micro USB頭嘅手指落去用到喎?定還是兩樣嘢係 ...
losiukit1 發表於 2015-3-1 15:54

原生 android 一向唔得,可能裝咗收費 app 先得

原生 android 一向唔得,可能裝咗收費 app 先得

imax 發表於 2015-3-1 15:58

原來係咁
如果裝咗收費app就得嘅話咁唔知係咪所有an機都得呢

回覆 8# imax
n5加ES在L情況下可以用到,n7亦然