[操作疑難] vega 機,你地會點揀

我部A850 就壞
你地覺得買A920 ,A900 定買A890 好?
A920:HKD$28XX
A900:HKD$18XX
A890:HKD$21XX

講價位就A900 好吸引
A910 就一定唔會揀,雖然個spec 好過A920,個樣就base iron 1
但係用左垃圾super amoled screen

如果比你地揀,你地會點排?

我部A850 就壞
你地覺得買A920 ,A900 定買A890 好?
A920:HKD$28XX
A900:HKD$18XX
A890:HKD$21XX

講價位就A ...
vicky200456 發表於 2015-3-5 15:43

你平時電話主要做咩架先

你平時電話主要做咩架先
pikarika 發表於 2015-3-5 16:09

上下網,轉下珠,FB,IG,whatsapp,Youtube

要大mon a890,要普通size a900 ~

a920 貴成千,無需要買佢~

A900 就最抵玩

要大mon a890,要普通size a900 ~

a920 貴成千,無需要買佢~
NeTZoO 發表於 2015-3-5 16:38

A920 個定位真係好奇怪
講spec又唔夠 A910
講樣 又唔夠iron 既有特色

唔明點解vega 會咁出

A920 個定位真係好奇怪
講spec又唔夠 A910
講樣 又唔夠iron 既有特色

唔明點解vega 會咁出 ...
vicky200456 發表於 2015-3-5 16:42

我無記錯,a920 在韓國國內個價比之前型號賣得平好多(新出時),比著新型號以前點止貴1k(起碼2k)
呢個咪係佢特色囉~

我無記錯,a920 在韓國國內個價比之前型號賣得平好多(新出時),比著新型號以前點止貴1k(起碼2k)
呢個咪係佢 ...
NeTZoO 發表於 2015-3-5 16:47

咁又係.....

我應該都揀番 A900

咁又係.....

我應該都揀番 A900
vicky200456 發表於 2015-3-5 16:54

a900 好似係k台制定機,你可以同a880(s台制定機) 比較~
p.s.以上係之前係我睇post既印象(轉左機,得閑至有留意vega),你自行再搵料confirm~

a900 好似係k台制定機,你可以同a880(s台制定機) 比較~
p.s.以上係之前係我睇post既印象(轉左機,得閑至有 ...
NeTZoO 發表於 2015-3-5 17:00

但係我記得S同K版機   係香港都會用到架
利申:用緊A850K