又來出貨vs銷量-三星再度調高GS6系列銷售預測

由三千多萬加至四千多萬再加至五千三百萬
有人估理由係M9零威脅力

如果減價谷銷量, 唔會無可能
不過無得換電, 只能當玩具

雖然我都唔會冇得買冇得換電既機,不過講真句,冇得換電睇佢充電有幾快,同埋節能節成點。

回覆 3# supermeone

充電點快,如果不慎真係清袋, 由0%充到去可以再開機都係時間

無插卡無換電,為何不買iphone?  

via HKEPC Reader for Android

無插卡無換電,為何不買iphone?  

JLV1818 發表於 2015-3-21 19:00

禁點解無插卡無換電就要買iPhone?

via HKEPC Reader for Z3

禁點解無插卡無換電就要買iPhone?

via HKEPC Reader for Z3
andypson 發表於 2015-3-21 19:03

因為***只有呢兩樣野比i風優勝,連呢兩樣都無埋,諗唔到理由去買***

回覆 7# kwanyan

同意,利申用緊***

最衰就係請哂啲APPLE 前員工,搞到咩都跟哂sj風格

如果減價谷銷量, 唔會無可能
不過無得換電, 只能當玩具
dvd-rw 發表於 2015-3-21 17:16

有得選擇都出可換電及有 MSD card 手機, 始終無既限制係大咗及無咁方便, 不過似乎今次 samsung 改用料設計個做法又幾受落

因為***只有呢兩樣野比i風優勝,連呢兩樣都無埋,諗唔到理由去買***  

via HKEPC Reader for An ...
kwanyan 發表於 2015-3-21 21:06

Good Point !
連本身賣點都賣埋,那有什麼特別呢…