想問下micro usb線有咩好介紹??

想問下micro usb線有咩好介紹??
睇中左呢2隻,有冇ching用過/可以分享下??(要有圖)

第1條GOLF?
合金:

第2條GOLF?
有led燈:

第3條
REMAX?

Micro USB 線?
所謂純銅線都唔入流 何況呢兩個雜嘜?
要Micro USB 線緊係L G 偉哥線或者 Docomo "磁能"線啦

Micro USB 線?
所謂純銅線都唔入流 何況呢兩個雜嘜?
要Micro USB 線緊係L G 偉哥線或者 Docomo "磁能"線啦 ...
smpl 發表於 2015-3-21 23:56

ching,但偉哥線有冇包裝?點分真假?

首先,你要有一隻5.3V 2A牛或QS 2.0牛,
然後你部機要support 10w或以上輸入,
之後,你用條正常線已經夠。

之後,你用條正常線已經夠。 ...
Mathk 發表於 2015-3-22 12:00

一般2000到3000電用咁大隻牛安全不

via HKEPC Reader for Android

一般2000到3000電用咁大隻牛安全不

leungzboy 發表於 2015-3-22 12:13

3320mAh....

之後,你用條正常線已經夠。 ...
Mathk 發表於 2015-3-22 12:00

唔係牛既問題,有2.1A牛,但條線唔得,利申:ASUS zenfone6

唔係牛既問題,有2.1A牛,但條線唔得,利申:ASUS zenfone6
131213 發表於 2015-3-22 12:18

已經肯定係線問題?有冇用usb電流表測過?
BTW,lg 偉哥線
http://tb.cn/is7k4Fy

已經肯定係線問題?有冇用usb電流表測過?
BTW,lg 偉哥線

via HKEPC Reader for Android ...
losiukit1 發表於 2015-3-22 12:22

偉哥線點分真假?
asus條線好慢,acer平板電腦個條好快....(同一個2.1A牛)
肯定係asus條問題

我想買呢條,但唔知有冇伏

偉哥線點分真假?
asus條線好慢,acer平板電腦個條好快....(同一個2.1A牛)
肯定係asus條問題

我想買呢條, ...
131213 發表於 2015-3-22 18:34

幾十蚊都好擔心