大陸聯通,send 個短訊上4G。

唔知有冇錯區。

http://eqxiu.com/s/6IjJhk1R?from=timeline&isappinstalled=0

多謝師兄嘅介紹先。
由於返大陸,都只係用Whatsapp多。
況且依家雖然係2G卡,但都已經有3G限速網嘅速度。(山卡啦地方都有1.x MB下載,算係咁啦。)
所以,暫時都唔做多餘嘅動作住啦,除非等到佢日後自已升啦。

再者,我依家用緊嗰張卡,好似係2012年之前嘅,又要去換卡。一嚟要換又麻煩(我張卡主證明書都唔知仲係唔係度。)二嚟,又會搞到啲Clone卡用唔到………

而家國内聯通3G上網真係平到笑,小弟自已用緊一張36蚊有1Gb data,接電話又唔使錢,最搞笑係每個月仲有現金回贈 基本而家每月只係用6蚊月費only 充值100蚊可以用成年都用唔晒

via HKEPC Reader for Android

而家國内聯通3G上網真係平到笑,小弟自已用緊一張36蚊有1Gb data,接電話又唔使錢,最搞笑係每個月仲有現金 ...
TWCACM 發表於 2015-3-27 13:22

我都係依張, 上咗4G更加抵。

panda360 發表於 2015-3-27 23:46

我一陣試下先,稍後回覆結果

唔知有冇錯區。
panda360 發表於 2015-3-27 00:47

一毛卡有冇得用4G

panda360 發表於 2015-3-27 23:46

請問你果張係埋如意通定跨境王?

以前買落,名都改晒。又唔使身份證。
http://item.taobao.com/item.htm? ... &_u=t627c4gdfa3

自動已上,好似係順左,20蚊800M,正!!!

而家國内聯通3G上網真係平到笑,小弟自已用緊一張36蚊有1Gb data,接電話又唔使錢,最搞笑係每個月仲有現金 ...
TWCACM 發表於 2015-3-27 13:22

請問ching我見個套餐系入50回400,分20個月回,每月回20。36-20=16,仲有10蚊系邊個活動回呢?

via HKEPC Reader for Z3