[求公司用電話]$1500樓下的Android Phone介紹

各位師兄你好,小弟最近出左張公司卡,想買部電話粗用...
唔知$1500樓下Android Phone 有冇介紹?
之前有同事用緊紅米NOTE都想換,因為佢話唔係好穩定...
試過自己RESTART冇曬資料...
呢兩日爬過下文 Lenovo K3 Note 好似唔錯...
除左冇繁中之外,都想睇定各位巴打試機有冇伏...
唔知道除左以上一款之外,大家有冇其他介紹呢?

Thanks

各位師兄你好,小弟最近出左張公司卡,想買部電話粗用...
唔知$1500樓下Android Phone 有冇介紹?
之前有同 ...
fila 發表於 2015-4-2 00:24

呢期大量一二三星會員(戶口)力推Zenfone 2,你懂的。

呢期大量一二三星會員(戶口)力推Zenfone 2,你懂的。
Mathk 發表於 2015-4-2 00:27

但我覺得$1499個價去得太盡,又唔覺比其他機有咩特別優點

但我覺得$1499個價去得太盡,又唔覺比其他機有咩特別優點
fila 發表於 2015-4-2 00:44

呢個價買某大陸機有雙4G+1080P+3GB Ram 仲有得換電同插卡

剛入手二手韓版shv-e470s, s800 cpu + full.hd mon, 千五有找,抵!

公司卡駛鬼買貴咩

求其買部平咪得囉

求其買部二手咪得 la

錯喇, 公司卡先要通話清收得好同穩定。收得唔好分分鐘冇左幾百萬生意 ,  大陸機一定say no.  推介moto g.

via HKEPC Reader for Android

錯喇, 公司卡先要通話清收得好同穩定。收得唔好分分鐘冇左幾百萬生意  ,  大陸機一定say no.  推介mo ...
louisney 發表於 2015-4-2 06:38

如果幾百萬生意,就買好d啦

錯喇, 公司卡先要通話清收得好同穩定。收得唔好分分鐘冇左幾百萬生意  ,  大陸機一定say no.  推介mo ...
louisney 發表於 2015-4-2 06:38

同意你講既公司卡先要通話清收得好同穩定,但小弟只係打份萬零蚊牛工咋
Moto G ? 好,睇下先~