到底Note 4 單卡版幾時有lollipop?

真係唔明點解一部旗艦機等咁耐都仲未出...
錢就識收,升級照舊(咁慢)

(由 HKEPC Android 手機版 發出)

***唔夠人重寫64bit OS ma
走哂去寫S6/S6E 個rom

回覆 1# mine247

琴日我有個性格好奇怪嘅朋友問
『Note 4幾時有更新?』
我答『你係單卡定係雙卡?』
佢答『雙卡』
我見到並答佢『你係單卡喎,單卡未有Android L喎,雙卡就有更新』
佢答『咁我真係買錯機啦』
我回『你唔係買錯機....只係遲少少姐』
佢聽唔到咁回覆我『咁我買錯咗啦』
我發火咁講『都話唔係買錯,係慢咗姐......』

p.s.呢個係完全唔關事會回覆,只係想分享下

真係唔明點解一部旗艦機等咁耐都仲未出...
錢就識收,升級照舊(咁慢)

(由 HKEPC Android 手機版 發出) ...
mine247 發表於 11/4/2015 11:48 PM

http://www.mobile01.com/topicdetail.php?f=568&t=4330642
台灣某討論區因note4遲遲未能上5.0, 亦引起回響

台灣某討論區因note4遲遲未能上5.0, 亦引起回響
MOMOMOMOMO 發表於 2015-4-12 10:57

港行Note4雙卡今天才有 OFA, 單卡應該都跟住有的

真係有點遲, GN3, S4 出晒 GN4 都未有

港行Note4雙卡今天才有 OFA, 單卡應該都跟住有的
sonyericsson 發表於 16/4/2015 01:33 PM
我都知道有,應該samsung被個明確通知,等,不斷地等 n910u幾時有呀

三星 : 等唔到就買S6E 啦
turth 發表於 16/4/2015 05:45 PM
用慣大mon,s6e細mon唔習慣