榮耀6 plus vs zenfone2

大家覺得邊部好d?  外型我就覺得華為好d,有雙卡需要,6 plus用左雙卡商冇得插卡,但內置32g 都夠我用,大家點睇?

用了榮耀6 plus 幾星期, 平時有用外置sd卡, 上星期到台灣旅行, 兩個卡位都放上sim卡, 因內置32g都夠用, 沒有什麼不便。

華為h6+鎴mon約兩小時後whatsapp, wechat ,line會收唔到新訊息仲未解決,諗清楚先好買.
除此之外冇大問題.
利申: 華為h6+用家.

咁m7 會否一樣?

via HKEPC Reader for Android

華為h6+鎴mon約兩小時後whatsapp, wechat ,line會收唔到新訊息仲未解決,諗清楚先好買.
除此之外冇大問題.
...
wahw 發表於 2015-4-13 17:40

唔係掛? 呢個問題好似好耐之前都有

這樣大件事 公司 還健在?

ZENFONE 2 唔係雙卡, 仲可以插卡同有4GB RAM ?

大家覺得邊部好d?  外型我就覺得華為好d,有雙卡需要,6 plus用左雙卡商冇得插卡,但內置32g 都夠我用,大 ...
argbatcan 發表於 2015-4-13 13:47

但係zenfone 2 有4gb ram 真係好吸引呢

回覆 7# 校草

Zenfone 2 係 雙卡 ( 4G+2G ), 三個  version ( 2G RAM+16G ROM, 4G+32G, 4G+64G )

大家覺得邊部好d?  外型我就覺得華為好d,有雙卡需要,6 plus用左雙卡商冇得插卡,但內置32g 都夠我用,大 ...
argbatcan 發表於 2015-4-13 13:47

兩部比就zenfone 2