[操作疑難] 請問二千頭有咩選擇?

水行都冇問題,要大mon,可換電(唔要g3) ,水貨g pro 2係咪好選擇?  G pro 2行貨做緊幾錢呀
唔該晒咁多位

via HKEPC Reader for Android

水行都冇問題,要大mon,可換電(唔要g3) ,水貨g pro 2係咪好選擇?  G pro 2行貨做緊幾錢呀
唔該晒咁多位 : ...
zidaneshiu 發表於 2015/4/15 13:51

Pro 2 行 $3298 32GB

唔該晒咁多位 : ...
zidaneshiu 發表於 2015-4-15 01:51 PM

Zf2.

Zf2.

stephen1029dog 發表於 2015-4-15 14:19

人哋要可換電

如果唔駛換電, zenfone 2係fit 曬既

如果唔駛換電, zenfone 2係fit 曬既
Hin:) 發表於 2015-4-15 16:52

ZF2 邊隻MODEL 呢請問

回覆 6# zidaneshiu

如果你唔使換電都得嘅話,Z Ultra都好似同你嘅價錢差唔多

大Mon可換電無幾多機選,唔怕舊model真係pro2無得輸

ZF2 邊隻MODEL 呢請問
zidaneshiu 發表於 2015-4-16 21:02

ASUS ZENFONE 2

ASUS ZENFONE 2
Hin:) 發表於 2015-4-18 11:09

ZE 551ML 32GB + 4GB ram  2099
我覺得呢部夠你用
價錢最符合你標準

ZE550ML
16GB + 2GB RAM  感覺無特別新意, 720P 亦降低購買意欲,唔建議你

ZE551ML
64GB + 4GB ram
基本上性價比比32Gb 版本高少少 ,因為附送快速充電三腳 + cpu 高階少少+ 同埋容量大d
但係前提系你買到先得