張單賣平左就唔保,咁賣貴左會唔會唔保??

ZF2 而家週街炒價
假如用$2699 買左最高配, 無奶油張單寫返$2499 架, 有問題退錢/換貨佢跟$2499 我咪淨蝕$200??
咁有冇CHING 知道張單高過RSP 會唔會保??
包括其他牌子(難保其他牌子都有舖頭炒機既)

shatin W仔 have stock 64gb $2499!!

回覆 2# onepiecefans

沙田有3間, 係邊間? 灰色?

回覆 3# 啊甘

現在樓主的情況是調轉

回覆  onepiecefans

沙田有3間, 係邊間? 灰色?
moslwc 發表於 2015-4-21 17:19

啱啱去左沙田
3間話無番過貨
有1-2 部但係係一開始比左訂仲排緊隊攞

onepiecefans 唔好再比假希望人啦

啱啱去左沙田
3間話無番過貨
有1-2 部但係係一開始比左訂仲排緊隊攞

onepiecefans 唔好再比假希 ...
omgitsgnar 發表於 2015-4-21 17:33

佢地話7點有貨返,XXXX3909. 唔信當我冇講過。

你話俾人留左? 其中一部咪我留羅! 有咩問題?

其實真係好亂,人人都話買唔到,我星期日walkin 沙田wilxxx多口問吓,又有貨喎,我即刻買咗部$2499+30玻璃貼。真係要問多幾次/問多幾個sales, 千其唔好問其他品牌promoters

ZF2 而家週街炒價
假如用$2699 買左最高配, 無奶油張單寫返$2499 架, 有問題退錢/換貨佢跟$2499 我咪淨蝕$2 ...
ininin 發表於 2015-4-21 16:38

係咪照開$2699?iphone 我幫人係蘇X買貴幾佰,單照交易價開。

其實真係好亂,人人都話買唔到,我星期日walkin 沙田wilxxx多口問吓,又有貨喎,我即刻買咗部$2499+30玻璃 ...
fairtrade 發表於 2015-4-21 18:03

好彩有沙田友幫下口。。。唔係又俾人寸。