[操作疑難] 請問Google+ upload 相可以可以set死一個filed相upload?

請問Google+ upload 相可以可以set死一個filed相upload?
只相upload 自已影果d相 ,其他相好似whatsapp 相唔想upload
Thanks

via HKEPC Reader for Android

Help

Google 個 相簿apps , 左面,click 在"裝置上", 之後可以揀邊個folder 會自動upload

樓上正解~

搭單問下,點可以一次過download番d相落來?

Google 個 相簿apps , 左面,click 在"裝置上", 之後可以揀邊個folder 會自動upload
alex1401 發表於 2015-4-26 13:06

ching 係咪好似風車果個apps?
入到去左面,click 在"on device" 入面d folder 佢幫我click 晒, 然後我諗住unclick 佢 , 佢只可以簡分享或者delete , 但如果delete , 連手機果張都delete 埋 ,

我只想唔upload d 冇用相又唔想delete , 應該點做呢 ?
help pls
萬分感謝

搭單問下,點可以一次過download番d相落來?

kkforsing 發表於 2015-4-26 14:01

禁入Google drive, drive 入面就會多左個Google 相簿既folder, 最後直接down個folder就okay

禁入Google drive, drive 入面就會多左個Google 相簿既folder, 最後直接down個folder就okay ...
暴力乂狗仔 發表於 2015-4-26 18:15

點解我入google drive 見唔到有呢個folder

ching 係咪好似風車果個apps?
入到去左面,click 在"on device" 入面d folder 佢幫我click 晒, 然後我 ...
zidaneshiu 發表於 2015-4-26 18:10

咁既樣波,禁舊雲就會熄架波

點舊雲,要upload的會係藍色, 唔要upload的係冇色...
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊