剛剛訂左 7 吋電話, 想你地俾下意見

電話係呢部 :
http://www.samsung.com/cn/consumer/mobile-phones/tablets/other/SM-T2558ZRVCHM

先唔好話咩 1.5G ram 先, 因為我都係打算用精簡 rom

問題係唔知精簡左可以用到幾多 ram(希望有 700-800M)
咁就同我而家部 tab pro 8.4 差唔多(係講緊行緊 cm11 都係得咁多, 行官方 rom 得 300-400M 到)

我之所以咁想要 7 吋電話, 係因為我真係少講電話
多數上網
而且少打機(大作一定無我份)

而且我最想要係 nfc, 因為我有糖尿病
要用八達通 app check 番幾時食左野

而家帶兩部電話好唔方便(而且重)

做咩出z ultra..都係1999姐

131213 發表於 27/4/2015 02:56

感覺上比較細部

其實呢個都係選擇之一

而家只係訂左, 訂左唔羅都得
橫掂都係幾日後先羅

所以而家問下意見先

而且我都好想要紅外線遙控

可惜 z ultra 都係無呢樣野

而且我都好想要紅外線遙控

可惜 z ultra 都係無呢樣野
LoveMariahDayAn 發表於 2015-4-27 03:04

仲有人用紅外線..

仲有人用紅外線..
131213 發表於 27/4/2015 03:15

你出街食飯, 無人入廳幫你開電視果陣, 唔通你用念力開電視咩?

131213 發表於 2015-4-27 02:56

Where have z ultra 1999? Thx

請問在那裏訂,多少錢?謝謝!

你出街食飯, 無人入廳幫你開電視果陣, 唔通你用念力開電視咩?
LoveMariahDayAn 發表於 2015-4-27 03:22

如果酒樓用d大陸電視,其實個紅外線無呢個牌子既資料您都用唔到

via HKEPC Reader for Android

電話係呢部 :

先唔好話咩 1.5G ram 先, 因為我都係打算用精簡 rom

問題係唔知精簡左可以用到幾多 ram(希 ...
LoveMariahDayAn 發表於 2015-4-27 02:44

用到香港4g??
得2600