華為半價買H6 Plus,從未開始何來結束?

冇誠信既公司註定死亡
1/5/2015 10:00AM開始冇更新 - 10:05AM即更新即售完

華為!!!華為!!!!國家級華為, 習總知道你既行為嗎? 有損民族光榮

說好的P8香港首發, 沒有說服力既CEO演講
機場賣P8廣告, 但無貨賣
人地雷軍起碼有少少誠意話5月5日小米4I 香港發佈
http://www.dcfever.com/news/readnews.php?id=12995

人地雷軍起碼有少少誠意話5月5日小米4I 香 ...
小伙子 發表於 2015-5-1 10:26 AM

的確,又話首發,其他國家發左,但香港網頁連部機資料都冇。

via HKEPC Reader for Android

回覆 3# stephen1029dog
完全係陰謀論, 一河之隔仲耐過其他國家, 係咪因為香港人唔聽話, 所以好多機都唔會同大陸同步發售??

人地雷軍起碼有少少誠意話5月5日小米4I 香 ...
小伙子 發表於 2015-5-1 10:26 [url=/forum/redirect.php?goto=findpost&pid=33369791&ptid=2190394][/url]

大陸賣緊而且有人教你用, 六部任玩
不過佢D大光圈真係笑死人, 用software整的, 亦即係後制, 而且好易看得出

放左係車仔10秒都冇禁結算已經庫存量不足。

我10:00入到去都咁。。。

回覆  stephen1029dog
完全係陰謀論, 一河之隔仲耐過其他國家, 係咪因為香港人唔聽話, 所以好多機都唔會同 ...
axg 發表於 2015-5-1 10:36

香港人唔聽話
咩理由黎

可能得一部,玩鬼D人

香港人唔聽話
咩理由黎
ioio999 發表於 2015-5-1 10:39

講o下o者........

放左係車仔10秒都冇禁結算已經庫存量不足。

我10:00入到去都咁。。。
madcc 發表於 2015-5-1 10:37

Same here, 仲要冇白色........