小米頂配版減左價只需37xx港幣。

http://m.eprice.com.hk/mobile/talk/4568/201913/1/rv/xiaomi-%E5%B0%8F%E7%B1%B3-note-%E9%A0%82%E9%85%8D%E7%89%88-launch/

大家又記唔記得小米 Note 頂配版係一月既發佈會入面,公佈會賣 $3,299 人民幣(約 $4,123 港幣);不過拖左幾個月之後宣佈價錢只需要 $2,999 人民幣(約 $3,748 港幣),減到 $4,000 以下真係佢令加強唔少競爭力,而大陸將會係 5 月 12 正式開賣。其實都有唔少網友們關於小米 Note 普通版與頂配版幾時會登陸香港,大家又覺得仲值唔值得等佢黎,定係直接過多排入水貨就算呢?留言講講吧!

via HKEPC Reader for Android

要揀係都等全網通版本 !

要揀係都等全網通版本 !
ja8 發表於 2015-5-6 02:28 PM

佢同普通版64差2百。

小米 Note 頂配正

玻璃背一跌就爆

咁忘記小米頂配
Databases 發表於 2015-5-6 02:44 PM

都唔算貴,比係華為p8,就真係定價貴。

玻璃背一跌就爆
7喜 發表於 2015-5-6 02:52 PM

買左保險未先,買左任整唔洗錢  

買左保險未先,買左任整唔洗錢   

stephen1029dog 發表於 2015-5-6 14:54

我情願佢部小米Note標配跌破2k人仔,呢部頂配2k Mon怕佢電量倒水咁倒

我情願佢部小米Note標配跌破2k人仔,呢部頂配2k Mon怕佢電量倒水咁倒
7喜 發表於 2015-5-6 03:03 PM

我都想佢跟住減。