坊間仲有冇可以買到的android X 摺機?

如題, 因為家中長者要換機, 揀來揀去要係有實體數字鍵的, 但今時今日個個牌子只係出大大個mon的機, 到底仲有冇邊度可以揾到可以出繁中的android摺機?

上網睇過LG部wine smart幾合心水, 但上price打過幾個電話都係話冇貨

強國有 ***行貨土豪摺機
港元一萬起

如題, 因為家中長者要換機, 揀來揀去要係有實體數字鍵的, 但今時今日個個牌子只係出大大個mon的機, 到 ...
liok 發表於 2015-5-6 18:51

師兄,三叔好似有出過"model:Galaxy Golden",打開摺機有實體數字鍵android摺機,配備 3.7 吋 AMOLED 雙屏幕1.7GHz 雙核心處理器,預載 Android 4.2 Jelly Bean OS...

強國有 ***行貨土豪摺機
港元一萬起
小伙子 發表於 2015-5-6 18:57

基本上任何情況下都不會考慮***,還有其他的嗎?

基本上要買摺機你要同行訂貨。普通代理唔會尊程為一部咁特別嘅機而為你服務。唔好見怪我咁講。

基本上要買摺機你要同行訂貨。普通代理唔會尊程為一部咁特別嘅機而為你服務。唔好見怪我咁講。 ...
cccho 發表於 2015-5-6 19:10

點解會係為我服務? 我真的見到外地有出行android的摺機, 所以就想問大家知唔知邊度有這類的選擇, 點解我這個問題會令ching你覺得我係想"普通代理唔會尊程為一部咁特別嘅機而為你服務"的

有錢既去豆腐屋買部SHARP 摺機有幾難 5K樓下實有
自己打電話問
預算有限
咪買NOKIA實體數字鍵智能機, 一樣有WHATSAPP wechat

SSP間暈低數碼無Wine Smart賣嗎?

點解會係為我服務? 我真的見到外地有出行android的摺機, 所以就想問大家知唔知邊度有這類的選擇,  ...
liok 發表於 2015-5-6 19:29

Sorry,唔好怪我。我只係覺得手機舖會怕麻煩,情願唔接呢單生意。因為可能你唔明訂一部機同訂二十部機嘅成本都係相同。

上星期六先係泡菜屋見過wine Smart黎