[操作疑難] 呢排換咩機好?

唔介意國產,用緊榮耀6+,用佢果粒8春定唔知乜野cpu,好唔掂,gpu唔講,淨係講app,開個馬會app拉落去睇賽程都頓下頓下先拉到,唔知係兼容差定點,想用番高通,呢排有無咩機新出性價比唔錯又用高通架呢?

唔介意國產,用緊榮耀6+,用佢果粒8春定唔知乜野cpu,好唔掂,gpu唔講,淨係講app,開個馬會app拉落去睇賽 ...
隨機人生 發表於 2015-5-11 02:04

我剛由小米 note 轉榮耀 x2 , 粒930 還好未曾試過 lag 。。。
如師兄要高通,小米 note 會係個唔錯選擇,而且福仁都有舖賣緊黑色版

我剛由小米 note 轉榮耀 x2 , 粒930 還好未曾試過 lag 。。。
如師兄要高通,小米 note 會係個唔錯 ...
raymondyipsp 發表於 2015-5-11 09:29

小米note太貴啦,想2500左右或以下

1+1 ,  $2558
S801 , 3GB RAM, 冇大伏

唔驚ASUS 就 Padfone S , S801 , 2GB RAM, 唔駛2千

1+1 ,  $2558
S801 , 3GB RAM, 冇大伏
jacktsui 發表於 2015-5-11 14:25

只係求神拜佛唔好揾1+ CS.,會令你痛不欲生

小米note太貴啦,想2500左右或以下
隨機人生 發表於 2015-5-11 02:01 PM

2k5要高通,我諗日水,同vega.

via HKEPC Reader for Android

G3水

posted by mobile

大牌講價性比高就係LG G3

大牌講價性比高就係LG G3
bukchi 發表於 2015-5-11 16:01

依家講大牌要高性價比, 已經冇第二個選擇了.

依家講大牌要高性價比, 已經冇第二個選擇了.
getterwing 發表於 2015-5-11 16:15

都有既, 選擇係邊間鋪可以再平多DD, HAHA