[操作疑難] 想買 HTC e9 plus

邊到買好,有人話水貨台灣機會用唔到大陸 TD lte 係咪真。。 仲有我買水定行好。水貨平成6~8百。行貨HTC 好似要大鋪單先保

via HKEPC Reader for Android

行貨細舖都有保,只要係htc指定經銷商就得

完全無興趣 , 更唔好咁x貴 . 不過如果師兄買了請上來開箱大家分享 .

完全無興趣 , 更唔好咁x貴 . 不過如果師兄買了請上來開箱大家分享 .
1388 發表於 2015-5-17 09:06

想鐘意佢個 speaker 同雙卡 TDLTE + FDD

呢度既人只睇CPU, Ram, 價錢,唔洗對佢地意見太認真,自已喜歡就好。

想鐘意佢個 speaker 同雙卡 TDLTE + FDD
franklee006 發表於 2015-5-17 09:35

買左用緊,trade走左s6
粒mtk唔打機既話夠用,唯一缺點差電好慢

昨晚中移買咗
$3780
一陣出去搵貼、套

呢度既人只睇CPU, Ram, 價錢,唔洗對佢地意見太認真,自已喜歡就好。
mesodo1 發表於 2015-5-17 13:16

問題係佢咁既hardware推2k mon仲要舊電咁細,我相信唔識hardware既用家都會覺得唔順同埋電量倒水

問題係佢咁既hardware推2k mon仲要舊電咁細,我相信唔識hardware既用家都會覺得唔順同埋電量倒水 ...
jso77 發表於 2015-5-17 14:40

反應快過順過我部日水G3 L24
大家都係2K mon

昨晚中移買咗
$3780
一陣出去搵貼、套
01faifaifai 發表於 2015-5-17 14:25

C Hing if u found the 套 plz let me know where, I got the phone on the first day it released,  but cannot find any yet.
Thanx :)