有人冒險試過TB 超能電?

想買Note2電,點知比"大容量电池"吸引,成6998mah (原裝得3100mah) D人評價都話正。

有白老鼠試過?

有原電放 有無興趣?
原charger都有.....

想買Note2電,點知比"大容量电池"吸引,成6998mah (原裝得3100mah) D人評價都話正。

有白老鼠試過?

...
asian_xl 發表於 2015-5-28 23:25

信佢一成,雙目失明………

除非佢係超厚版本,否則,同等size下,容量大一倍,現階段係無可能的。
買佢,即係等於買18650嘅神火咁,實際容量係標示嘅1/7。

點解咁都會有人信

超能電同磁能線同出一系,不要問,只要信。XD

超能電同磁能線同出一系,不要問,只要信。XD
manz 發表於 29-5-2015 08:16

大陸科技唔到你唔信,最新研發在中國

大陸科技唔到你唔信,最新研發在中國
Stevenchun 發表於 2015-5-29 08:33

老點科技?

聽個名都知勁!
btw, 淘寶評價唔係信下馬...?!

信佢一成,雙目失明………

除非佢係超厚版本,否則,同等size下,容量大一倍,現階段係無可能的 ...
mdws2002 發表於 2015-5-28 23:44

正解,幾年前我親身證實左

好评退5元

[追加评论] 什么超能电?简直就是超能骗,充电一晚上早上起床电量就剩50%早上10点就没电了!哪些说能用2天的是拿了多少好处费啊!即使好评退5元,这电池也要76元,假得不能够再假了!请其他同胞不要上当了!
[追加评论] 发货,客服,一切都好,就是电池也就是一般3000毫安的样子,比电话原装的要差,比淘宝上五十块的要好,正常看小说,玩几盘小游戏一样每天要冲电。