[操作疑難] 行動電源(尿袋)求推介

想買SONY但不知應買何形號?HTC820用
代人買重量最好輕.如有其他更好請推介

問題大2011 發表於 2015-6-19 09:51

小米隻薄電,啱唔啱使?

小米隻薄電,啱唔啱使?
mdws2002 發表於 2015-6-19 09:52

有諗過的.但想在香港買.同時因小米太多假電驚買到假米

問題大2011 發表於 2015-6-19 09:57 AM

上小米之家買。

via HKEPC Reader for Android

問題大2011 發表於 2015-6-19 09:57

直接上小米官網買咪得囉。

問題大2011 發表於 2015-6-19 09:51

asus zenpower 10500mah $159
11重安全保護 (溫度保護/短路保護/Reset保護/輸入過壓保護/輸出過壓保護/輸入防反保護/過充過放保護/輸出過流保護/電芯PTC保護/充電器保護/Jeita保護)
Input: 2A, Output: 2.4A  215g
https://www.asus.com/hk/Phones/ASUS_ZenPower/

我用緊小米都OK@@"係小米官網買~

問題大2011 發表於 2015-6-19 09:57

直接上旺角小米之家買,隻薄電都幾好用又唔貴!

我用緊小米都OK@@"係小米官網買~
烈焰狼人 發表於 2015-6-19 11:22

我家人一樣用緊小米 so far OK,係大陸買,用左1yr...