[配件] 小米之家尿袋價錢

頭先上過 20 樓小米之家,報告尿袋價錢 。。。

電量只有兩種 ........總共四款

-------------------------------------------------

薄電    5000 mah         銀色 $69           紅色 $79

厚電  10400 mah         銀色 $89           金色 $99

Android

其實唔洗報,同官網同價

其實唔洗報,同官網同價
fung147 發表於 2015-6-20 19:08

主要報告吓總共有幾多款尿袋用官價買到

又官網只得銀色,呢度多一種色而且真貨

16000 mah 冇得賣,等人唔使白行

咁好過啲人唔知掟,去 SSP 俾人呃  

Android

回復 3 #imax

5000紅同10400金香港官網都有

via HKEPC Reader for Android

電話有賣?

電話有賣?
bigboss 發表於 2015-6-20 21:03

冇手機賣,只賣小米配件

Android

回復 imax

5000紅同10400金香港官網都有

via HKEPC Reader for Android
prowede 發表於 2015-6-20 20:22

睇番官網係有啵,蒙在鼓裹  

Android

幾時有得賣大陸新出個隻10000mAh電?輕左又細左好吸引

16000有demo unit(連套)但係無放貨出黎, 口音不正專家話可以去前台付款就可以(照足語法覆述)

幾時有得賣大陸新出個隻10000mAh電?輕左又細左好吸引
kungmp 發表於 2015-6-20 21:26

上大陸網買或淘啦
米尿係香港幾時都係遲好多.
當年隻 5200, 我隻係全國第一批

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊