睇完某人篇 810 過熱問題,好彩 G4 用 808

808 都係有過熱問題,但未試過 Hang 機 / Force Close / Reboot
我本身部韓水 G4 同港版 G4 Dual 每日帶出街用
我部 G4 仲無用皮革背殼,而係用膠殼兼貼左 Doraemon 貼紙上去
仲要用透明軟殼

我既打機 Line Ranger,又用藍牙耳機聽歌,LG G Watch 睇訊息
得閒又影下相,雖然比舊有 G3 Dual 食電
以前一日叉兩次,而家一日3粒電岩岩好
上個星期仲帶佢去踩單車,開住 Runkeeper,
其間又影下相,覆下 Whatsapp / Facebook Message
又影下相打下卡,未有問題出過
雖然我部 G4 放在單車 Seat 位下面個袋仔度都感覺部機幾熨手
但係長 Run 10小時都無問題,而且10小時後仍有 50% 電
我覺得收貨囉
真係好彩 G4 用 808 而唔係用 810

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

805 都係有過熱問題,但未試過 Hang 機 / Force Close / Reboot
我本身部韓水 G4 同港版 G4 Dual 每日帶出 ...
gogdoraemon 發表於 2015-6-27 03:16

G4 係用 808 唔係 805。

G4 係用 808 唔係 805。
451KL 發表於 2015-6-27 03:54

係喎...記錯左...已修正...

一日3粒電

回覆 1# gogdoraemon

你個title有啲同文章唔夾

3粒電

回覆 6# danny839

G2有得換電嘅咩 ,定係你係用個啲乜嘢日版,韓版嗰啲?

btw,我之前試G4嘅時候,我嘅重度使用都係啱啱用完兩粒電仲有15%剩下,點知原來一山還有一山高

回覆  danny839

G2有得換電嘅咩 ,定係你係用個啲乜嘢日版,韓版嗰啲?

btw,我之前試G4嘅時候, ...
chromechan 發表於 2015-6-27 08:11

G2 得韓版可以換電

"一日叉兩次,而家一日3粒電岩岩好"
時光倒流兩三電前啲機咁

"一日叉兩次,而家一日3粒電岩岩好"
時光倒流兩三電前啲機咁
jacktsui 發表於 2015-6-27 09:02

以前我用milestone1/ 美版s1 個個年代我都一日用兩/三電
但使用方式無變之下, 依家好多機已能夠單電/single charge用一日
帶尿袋係身好多時侯係for 有一晚唔記得充電或者for 客 for 朋友